Fiberwig

Astonishing Length

Fiberwig Miaray Paint-On False Lashes - ett teknologiskt framsteg med Brush-on Fiber Extensions som förlänger, separerar och dramatiskt förbättrar dina fransar.   Fiberwig Miaray... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
189 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 189 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Fiberwig Miaray Paint-On False Lashes - ett teknologiskt framsteg med Brush-on Fiber Extensions som förlänger, separerar och dramatiskt förbättrar dina fransar.
 
Fiberwig Miaray Paint-On False Lashes unika innovation är en lösfrans-formula som appliceras som mascara och kapslar in varje frans i en fiberrik hinna. Ju mer fibrer du lägger på desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar. Smidig konsistens som enkelt förlänger för att skapa naturligt långa ögonfransar. Torkar snabbt för att förhindra klumpar samtidigt som den separerar och markerar fransarna.
 
Den stöter bort oljor och svett från hud och make-up vilket gör den kladdfri och att du slipper dessa ökända "panda-ögonen". Innehåller naturliga extrakt från växtriket som verkar fuktgivande och närande för att bevara fransarna friska och glänsande.
  • Dramatiskt långa ögonfransar med dubbelt så mycket fibrer.
  • Friskare och mer elastiska ögonfransar.
  • Ger markerade ögonfransar.
  • Kladdfri hela dagen.
  • Färg: Pure Black
Innehåll: 8.3 g
 
 

Skriv din recension