Filtrera

Märken

Kroppsvård

Underkategorier

 • Dusch & Bad

  Hudvård fokuseras ofta på ansiktet, men att ta hand om sin kropp på rätt sätt är också viktigt för att bevara optimal hudhälsa och undvika tecken på förtida hudåldrande. Njut av välgörande dusch- och badprodukter som vårdar huden och stimulerar sinnena. Med ett stort sortiment av lugnande, åtrfuktande, uppfräschande och mjukgörande produkter från kända märken har vi något för alla smaker och hudtyper. 

 • Kroppspeeling

  Hudvård fokuseras ofta på ansiktet, men att ta hand om sin kropp på rätt sätt är också viktigt för att bevara optimal hudhälsa och undvika tecken på förtida hudåldrande. Skäm bort dig själv med en lyxig peeling som rengör på djupet, gör huden silkeslen och väcker kroppen till liv. 

 • Serum och Olja

  Hudvård fokuseras ofta på ansiktet, men att ta hand om sin kropp på rätt sätt är också viktigt för att bevara optimal hudhälsa och undvika tecken på förtida hudåldrande. Med en booster/olja kan du förstärka effekten av kommande produkten. Oljor innehåller ofta en hög koncentration av aktiva ingredienser.

 • Body Lotion

  Hudvård fokuseras ofta på ansiktet, men att ta hand om sin kropp på rätt sätt är också viktigt för att bevara optimal hudhälsa och undvika tecken på förtida hudåldrande. Unna din kropp en vårdande body lotion. För att få en välmående och återfuktad hud så krävs rätt produkter, anpassa därför ditt val efter din kropp. Med allt från kroppsgel till fetare body butter kan vårt sortiment tillgodose alla typer av behov. 

 • Händer och Fötter

  Hudvård fokuseras ofta på ansiktet, men att ta hand om sin kropp på rätt sätt är också viktigt för att bevara optimal hudhälsa och undvika tecken på förtida hudåldrande. Dina händer och fötter förtjänar extra vård och omsorg så att huden håller sig mjuk och smidig. Gör gärna intensivverkande inpackningar med din hand- och fotcreme och låt verka under natten.

 • Naglar

  Även naglarna behöver kärlek. Snygga och välmående naglar ger den perfekta detaljen till såväl fest som vardags. Vill du stärka dina naglar, eller bara ge dem en riktigt snygg färg? Vi har allt från nagellack till produkter som stärker naglarna. Ett snyggt nagellack kan komplettera din outfit eller kanske bli den där lilla detaljen som dagens klädsel behöver. Med vårdande nageloljor och kräm ser du till att din nagel mår bra under och att den håller sig stark och frisk. I vårt noga utvalda utbud har vi något för alla behov och smaker. Vilken nagelprodukt blir din nya favorit?

 • Solprodukter
 • Doft

  Här hittar du hudvårdande och väldoftande produkter för både kropp och hår!

 • Specialvård - kropp
 • Kit & Gifts - kropp
Visar 1 - 24 av 100 produkter