DonnaBeautys verksamhet bygger på två olika mål som på ett naturligt sätt ska flätas samman för att skapa grunden för Internetbutiken. Vårt första mål är att erbjuda en service som gör att kunden ska kunna lita på oss, detta genom att sätta kundens önskemål och intressen i förgrunden. Vårt andra mål, som även det bidrar till kundens nöjdhet, är att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som ligger en bra bit under de redan etablerade butikernas prisnivå.

DonnaBeauty strävar efter att kunna erbjuda låga priser samt snabba leveranser. Att handla på DonnaBeauty är enklare och bekvämare än att handla i en vanlig affär. Du väljer helt enkelt det du vill ha, klickar på knappen "gå till kassan" där namn och adress anges samt betalsätt. 
DonnaBeautys produkter är färska och kunden kan vara säker på att erhålla produkter med högsta kvalitet. Leveranstiden är normalt inom 2-5 dagar. 

Vårt sortiment växer ständigt, om man tycker att det saknas någon produkt bland de märken som saluförs, så kan man maila till support@donnabeauty.se så kan produkten troligen läggas till i sortimentet.

Organisationsnummer:
556817-2786