Filtrera

Märken

Makeup

Underkategorier

 • Bas

  En snygg makeup börjar alltid med en primer som kan ta din look till nya dimensioner. Välj produkter med omsorg. Det är hemligheten till ett strålande vackert resultat.

 • BB-, CC, DD-Creams

  BB-creams, CC-creams och DD- creams har alla liknande egenskaper.  De ger dig en perfekt makeup underlag genom att släta ut hudytan, de ger dig fukt, jämnar ut hudtonen som en lättare foundation och dessutom ger de dig solskydd. Ett val för dig som vill göra sin morgonrutin så enkel som möjligt eller för dig som vill ha en väldig naturlig look.

  BB-cream syfte är att vårda och återfukta huden. Den ger den  en lätt täckning samt solskydd. 

  CC-cream främsta syfte är att jämna ut färgen på huden. Därför innehåller den aktiva ingredienser för just detta ändamål. Trots att konsistensen hos en CC-cream kan verka något tunnare och lättare än en BB-cream, ger en CC-cream en bättre täckning. Man hittar även CC-creams med högre SPF än BB-creams.

  DD-cream har ofta en lättare täckning eller hudutjämnande effekt. Det som även skiljer åt en DD-cream från de andra är att den skyddar både mot UV-strålar med SPF, men den skyddar även mot andra påfrestningar på huden såsom föroreningar och andra typer av strålning.

 • Bronzer

   en solkysst look året om!

  Du applicerar bronzern där solen naturligt träffar ansiktet - på panna, kinder och käklinjen. En bronzer finns i flera olika varianter. Välj mellan puder, kräm, spray eller stick. Önskar du ha en matt eller skimrig finish? Oavsett vad du söker så har finner du det här.

 • Concealer

  Har du mörka ringar under ögonen eller har du röda nyanser t.ex kring näsan? Då är concealer något för dig! Den hjälper dig även att dölja missfärgningar och ljusa upp partier runt t.ex kring ögonen. Tänk på att välja rät typ av concealer anpassad efter din behov och din hudtyp. Valet av nyans är det viktigaste när det kommer till concealer. Det finns en concealer för varje behov!
   

 • Contouring

  Skapa illusionen av högre kindben, en mindre panna, en mjukare käklinje eller en smalare näsa. Ta helt enkelt fram dina bästa ansiktsdrag och framhäv benstrukturen med hjälp av contouring! 

  Ge ditt ansikte definition och struktur med hjälp av:

  1. Mörka skuggor som fördjupar, skulpterar och omdefinierar och med hjälp av

  2. Ljusa skuggor som förstärker de högsta punkterna i ansiktet som träffas av ljuset, ger volym och ljusar upp.

  Du kan med fördel använda en contouring-palett för att skulptera och framhäva dina ögon. Använd i ögongloben och vid brynbenet. 

 • Foundation

  En bra bas är A och O för en snygg och perfekt makeup! 

  Du kan välja att ha en foundation för att enbart jämna ut hudtonen och på så sätt få huden att se naturligt fräsch ut.  Eller välja att ha den som grund till dina andra makeup produkter. Det finns puder-, flytande- och krämform som med sina olika formuleringar och texturer passar olika slags looks och hudtyper. 

 • Fransar & Bryn

  Sätt dina ögon i fokus med vackra och välformade ögonbryn som ramar in ditt ansikte! 

  Välj en naturlig eller varför inte en djärv look. Här hittar du allt du behöver. Allt från ögonbrynspennor, ögonbrynsmascaror och permanent färgning till enkla verktyg för att snabbt nå önskad form på dina ögonbryn.

 • Highlighter

  Framhäv dina ansiktsdrag och ge din hud en hälsosam lyster på bara några sekunder!

  Du kan applicera highlightern vid inre ögonvrån, längs näsryggen, på kindbenen, precis under ögonbrynen och vid amorbågen för att framhäva och förhöja. Avluta med ett lätt svep på mitten av hakan och i pannan för extra glow. Använd gärna highlighter som är aningens ljusare än din hudton, subtilt glänsande och fuktgivande för bästa och mest naturliga effekt. 

  En highlighter finns som kräm-, puder- och flytande form. Beroende på effekten du vill uppnå väljer du den som du föredrar mest. Du kan även mixa för att få fram nya konsistenser och maxa ditt unika glow till max. Highlighter finns i olika nyanser som blekare toner av rosa, persikofärg eller ljusbrunt. Kombinera gärna två nyanser av higlighter för ytterligare effekt.

 • Kit & Gifts
 • Läppar

  Med läppstift, läppenna och lipgloss kan du enkelt framhäva dina läppar och ge dem den plats de förtjänar. Med ett stort utbud av olika nyanser finner du här något för såväl vardags som fest. Men glöm inte bort att grunden för ett snyggt resultat är mjuka och väl återfuktade läppar!

 • Mascara

  Drömmer du om att ha markant framträdande fransar, ökad längd och mer volym eller kanske en förlängande mascara som ger en naturlig finish? Oavsett om du vill ha mycket volym och intensitet, precision och separation, eller en viss typ utav nyans så finner du mascaran för just dig här.

  För bästa resultat bör mascaran applicera med en sick-sack rörelse för maximalt separerade fransar. Önskar du en dramatisk kvällsmakeup kan du applicera tre lager eller flera lager av din favorit mascara.

 • Primer

  Sista steget i hudvård, första i makeup. Naturliga färgpigment och ljusreflekterande ingredienser framhäver din bästa hud.

 • Puder

  Pudret är det sista steget i din sminkrutin vars uppgift är att hålla foundation och concealer på plats, matta ner glansighet i huden, dölja skavanker och jämna ut hudtonen.  En avslutande touch för en perfekt finish som dessutom håller hela dagen! Puder finns i olika varianter - löst, pressat, färgat eller transparent. Välj rätt sort efter din hudtyp, behov och önskningar.

 • Removers

  En remover har utformats speciellt för det känsliga området kring ögonen och fungerar som sminkborttagning för dina ögon, inklusive vattenfasta produkter. En eye makeup remover innehåller vårdande ämnen som mjukgör den tunna huden runt ögonen, återfuktar och stärker dina ögonfransar utan att irritera eller verka uttorkande. Vid användning av vattenfasta produkter så välj en remover som innehåller olja då detta effektivt jobbar på att avlägsna envis makeup. Skaka flaskan med din remover väl innan användning och applicera produkten på en redan fuktad bomullstuss innan du försiktigt börjar avlägsna din ögon makeup.

 • Redskap
 • Rouge

  Skapa enkelt en vacker look med en rouge!

  Underbara färger såsom varmt och ljust bruna toner, persikofärgade nyanser, olika toner av rött och rosa, som lätt smälter ner mot din hud. Beroende på vilken effekt du vill uppnå och vilken hudtyp du har avgör vilken typ av rouge som passar bäst för dig. Kombinera gärna två färger för att förstärka ansiktsdrag och framhäva kindben.

 • Specialvård
 • Nagelack

  Lyft din look med den perfekta och prisvärda accessoaren - en nagellack!

 • Ögon

  Markera dina ögon som du önskar!

 • Ögonskugga

  Ögonskuggor finns i många olika sorters formulas och nyanser. De finns i olika finish: matta som glittriga. I puder-, creme- eller mineralform. Med en ögonskuggspalett kan du enkelt blanda och matcha olika nyanser på skuggor. Riktligt pigmenterade ögonskuggor kan du även använda som eyeliner.

  Med rätt makeupteknik och bra sminkpenslar kan du framhäva, förstora eller förminska ögats kontur och form för att få förföriska och vackra ögon. 

 • Ögonpenna/Eyeliner
Visar 1 - 24 av 300 produkter