Eight Hour Cream Skin Protectant 50 ml, Limited Edition Förstora
Elizabeth Arden

Eight Hour Cream Skin Protectant 50 ml, Limited Edition

Upptäck den mångverkande salvan Elizabeth Arden Eight Hour Cream Limited Edition Skin Protectant, ett måste bland hudvårdsprodukter med en närande formula i samarbete med konstnären J. Goldcrown. Den mångsidiga, skyddande och... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 410 kr
199 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 199 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Upptäck den mångverkande salvan Elizabeth Arden Eight Hour Cream Limited Edition Skin Protectant, ett måste bland hudvårdsprodukter med en närande formula i samarbete med konstnären J. Goldcrown.

Den mångsidiga, skyddande och mjukgörande formulan hjälper till att lugna, återställa och lindra narig, sprucken hud och verkar undergörande på rodnad och mindre hudirritationer för att huden ska kännas lindrad och behaglig. Den är berikad med antiinflammatoriska egenskaper och kan till och med användas för att forma ögonbrynen, ge lyster åt kinderna, näring åt torra händer och mjukhet åt naglar och nagelband.

Denna creme är en klassiker bland hudvårdsprodukterna och gör huden behaglig, återfuktad och återställd. Levereras i en färgglad förpackning dekorerad med konst av J. Goldcrown.

Innhåller: 50 ml.


Skriv din recension