Protection 50 Sport SPF50 156ml Förstora
Dermalogica

Protection 50 Sport SPF50

Dermalogica Protection 50 Sport SPF50 är en rikligt återfuktande lotion som erbjuder ett högeffektivt UV-skydd. Den är idealisk för alla och särskilt bra vid fysisk aktivitet. Det är en utmärkt produkt för de delar av kroppen som är särskilt... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
359 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 359 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Protection 50 Sport SPF50 är en rikligt återfuktande lotion som erbjuder ett högeffektivt UV-skydd. Den är idealisk för alla och särskilt bra vid fysisk aktivitet. Det är en utmärkt produkt för de delar av kroppen som är särskilt utsatta för tidig åldrande på grund av solen, såsom händer, armar, dekolletage och ben.

Denna lotion hjälper till att låsa in fukt i huden och är vattenresistent i upp till 40 minuter. Den är utformad för att tåla intensiv svettning utan att rinna och irriterar inte ögonen under träning eller svettning. Formulan innehåller Oleosomer, som är fyllda med ett högeffektivt kemiskt UV-filter som frigörs gradvis. Dess kraftfulla antioxidanter bekämpar fria radikaler och stärker hudens försvar. Dess lätta konsistens återfuktar huden utan att kännas klibbig och förhindrar dess uttorkning.

Förpackningen innehåller 156 ml.


Skriv din recension