Everlasting Hydration Kit Förstora
MoroccanOil

Everlasting Hydration Kit

Ta dig ann och njut med friskt, hälsosamt och starkt hår. Moroccanoil Hydration presentkit med begränsad utgåva kommer i en metallbox, som innehåller produkter som du kan använda året runt som återställer hårets naturliga faktbalans. ... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 498 kr
408 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 408 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Ta dig ann och njut med friskt, hälsosamt och starkt hår. Moroccanoil Hydration presentkit med begränsad utgåva kommer i en metallbox, som innehåller produkter som du kan använda året runt som återställer hårets naturliga faktbalans.

Kitet innehåller:

  • Hydrating Shampoo 250 ml – ett milt schampo du kan använda dagligen som återfuktar alla hårtyper och berikar håret med arganolja.
  • Hydrating Conditioner 250 ml – ett näringsrikt balsam som du kan använda dagligen. Reder ut och mjukgör håret samtidigt som det återfuktar alla hårtyper.
  • Moroccanoil Treatment 25 ml - kan användas för vård, styling och efterbehandling. Den är berikad med antioxidantrik arganolja och lysterhöjande vitaminer och är en fullständigt omvälvande behandling som reder ut, påskyndar torktiden och ökar lystern, så att håret får näring, blir hanterbart och slätt vid varje användning.

Skriv din recension