Curl Manifesto Bain Hydration Douceur 1000 ml Förstora
Kerastase

Curl Manifesto Bain Hydration Douceur 1000 ml

Varsamt, fuktgivande, krämigt schampo från Kérastase som är berikat med manukahonung och ceramid, för alla typer av lockigt hår. Rengör håret och hårbotten varsamt genom att avlägsna orenheter, föroreningar och produktrester, samtidigt... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 999 kr
699 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 699 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Varsamt, fuktgivande, krämigt schampo från Kérastase som är berikat med manukahonung och ceramid, för alla typer av lockigt hår. Rengör håret och hårbotten varsamt genom att avlägsna orenheter, föroreningar och produktrester, samtidigt som naturliga oljor bevaras. Tillför viktig fukt till lockar utan att tynga håret.

Blöt håret och avlägsna överflödigt vatten, applicera därefter en mängd shampoo motsvarande en 5-kronas storlek. Tillsätt vatten och emulgera. Fokusera på hårbotten under den första schamponeringen. Massera hårbotten med fingertopparna för att avlägsna orenheter varsamt. Skölj noggrant. Applicera en andra gång och tillsätt vatten. Den andra omgången kommer ge ett rikare skum, vilket hjälper till att rengöra längderna ända ut i topparna. Skölj ur noggrant.


Skriv din recension