Vespera Serum Förstora
Exuviance

Vespera Serum

Serum som håller vad det lovar! Exuviance Vespera Bionic Serum passar alla hudtyper och åldrar och har bevisade effekter för intensiv fuktgivning, bekämpning av fria radikaler och hudföryngring utan att på något sätt stressa huden. En... Läs mer

Rek pris: 759 kr
575 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 575 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Serum som håller vad det lovar!

Exuviance Vespera Bionic Serum passar alla hudtyper och åldrar och har bevisade effekter för intensiv fuktgivning, bekämpning av fria radikaler och hudföryngring utan att på något sätt stressa huden. En kraftfull blandning av polyhydroxisyror, inklusive laktobionisk syra, provitamin A, C och E, havsväxter och extrakt från grapefrukt, samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Passar även för rosacea, extremt torr hud och acne då det lugnar och reparerar effektivt. Oljefritt.

  • Intensivt lugnande, återfuktande och stärkande serum. 
  • Förbättrar hudtonenslätar ut hudens struktur. 
  • Lämplig för alla hudtyper, även extra känslig.

Storlek: 30ml


Betyg 
2021-11-03 av Anna

Älskar detta serum!

Betyg 
2020-09-14 av Leah

Helt fantastisk. Alla pormaskar borta inom 2 veckor. Ingen förändring på finnar eller eksemliknande rodnad tyvärr men helt otrolig mot pormaskar och förminskning av porer. Räcker länge, en pump räcker. Ljuvlig doft.

Betyg 
2020-07-28 av Anna

Älskar detta serum. Hjälper till att fukta min torra hud att bli återfuktad samtidigt som jag tycker att det blir ett fint "glow". Kostar aningen mycket, men den är ganska dryg så det är överkomligt.

Betyg 
2020-04-13 av Anna E.

Rena fuktbomben! För mig räcker det med två "pumpningar" under de kallaste månaderna för att sedan övergå till endast en "pumpning". Den ger en skön känsla i huden och får pluspoäng för den friska och fräscha doften.

Skriv din recension