Super Restorative Remodelling Serum 30ml Förstora
Clarins

Super Restorative Remodelling Serum 30ml

För vem: Mogenhy, Pigmentförändringar, Rynkor Ett mjukt serum som kan hjälpa till att vid regelbunden användning ge huden fasthet och reducera pigmenteringar. Ett härligt anti-age serum som är utformat för en hud från 50 år, då huden... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 1 225 kr
1 349 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 349 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

För vem: Mogenhy, Pigmentförändringar, Rynkor

Ett mjukt serum som kan hjälpa till att vid regelbunden användning ge huden fasthet och reducera pigmenteringar. Ett härligt anti-age serum som är utformat för en hud från 50 år, då huden påverkas av åldersrelaterade hormonförändringar såsom tunnare hud, minskad fasthet och elasticitet, förlorad volym, djupa linjer och ålderspigmenteringar.

Clarins Super Restorative Remodelling Serum är berikad med Narrow-leaf plantain/svartkämpar och Organisk havresocker vilket kan ha en god effekt för hudens volym och fasthet. Du finner även organisk harungana och anti-ageing tetrapeptider som reducerar linjer och arbetar även för fastheten i huden, organisk montpellier rock-rose och hexylresorcinol har inverkan på ålderspigmenteringar och vid en regelbunden användning tillsammans med övrig hudvård har du möjlighet att uppnå fantastiska resultat!

Innehåller: 30 ml


Skriv din recension