Mission Perfection Serum - Big Size Förstora
Clarins

Mission Perfection Serum - Big Size

Ett serum som korrigerar mörka fläckar, ger hälsosam lyster och jämnar ut hudtonen. Detta pionjär-serum för alla kvinnor, som är ett resultat av en stor forskarframgång, har förmågan att korrigera pigmentstörningar och ge lyster till... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 1 025 kr
1 088 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 088 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Ett serum som korrigerar mörka fläckar, ger hälsosam lyster och jämnar ut hudtonen.

Detta pionjär-serum för alla kvinnor, som är ett resultat av en stor forskarframgång, har förmågan att korrigera pigmentstörningar och ge lyster till hyn utan att ändra din naturliga hudton. Passar för dig som vill reducera mörka fläckar, pigmentrubbningar, skuggiga partier, akne-märken, grå hy och rodnad...

Detta är en unik koregeringsexpertis för mörka fläckar genom ett resultat av en kombination av växter och vetenskap:

  • Acerola-extract: Clarins upptäckt, detta kraftfulla växtextrakt har kapacitet att blockera de 'felaktiga' budskapen som leder till pigmentrubbningar.
  • Hexylresorcinol: Ledande korrigeringsingrediens av mörka fläckar som hjälper till att reducera formeringen av de mörka fläckarna vid deras ursprungskälla.
  • Hudlysterexpertis: Ett ginkgo biloba-extrakt hjälper till att bevara lystern och milda fruktsyror reducerar syrligheten av pigmentmärken och slätar ut hudtexturen för att optimera ljustets reflektioner.

Volym: 50ml


Skriv din recension