AntiRedness Calming Serum Förstora
Exuviance

AntiRedness Calming Serum

Exuviance AntiRedness Calming Serum - Detta mjölkiga serum koncentrerar flera ingredienser för att synbart reducera rodnad och hjälper till att förhindra att detta inträffar igen. En lugnande kombination av aktiv vetenskap och beprövade växter... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 615 kr
419 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Exuviance AntiRedness Calming Serum - Detta mjölkiga serum koncentrerar flera ingredienser för att synbart reducera rodnad och hjälper till att förhindra att detta inträffar igen. En lugnande kombination av aktiv vetenskap och beprövade växter tar upp de fyra bakomliggande orsakerna till rodnad, återställer lugnet på hud , lugnar även rosacea-benägen hud. 

Huden lugnas snabbt med denna potenta multitasker. Ett algextrakt ger förstärkning till hudens bräcka ​​matris, förbättrar hudens elasticitet för att motverka blotchiness och lugna känslig hud. Willow Herb neutraliserar skadliga UV-inducerad oxidation och avbryter inflammation, minska uppkomsten av rodnad på huden. För att stärka huden för framtiden, en PHA och patenterat Bionic komplex stärker dess skyddsbarriär, minskar risken för känslighet och rodnad. 

  • Direkt lugnande serum för känslig hud. 
  • Har en svalkande och anti-inflammatorisk effekt. 
  • Stärker hudens skyddande barriär. 


Storlek: 30ml


Skriv din recension