Eye Shadow Palette - 11 Benifuji Förstora
Sensai

Eye Shadow Palette - 11 Benifuji

Dessa fyra harmoniska färgpaletter är bergreppet Kasane och är inspirerat av de alltid skiftande årstiderna. Varje palett innehåller väl avstämda nyanser, som ger oanade make-up effekter och olika grader av färger från transparent till skimmer... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 455 kr
389 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 389 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dessa fyra harmoniska färgpaletter är bergreppet Kasane och är inspirerat av de alltid skiftande årstiderna. Varje palett innehåller väl avstämda nyanser, som ger oanade make-up effekter och olika grader av färger från transparent till skimmer till matt. I varje palett finns det också en snygg matchande eyeliner som ger extra definition och djuphet till ögonen. Innehåller ett lyxigt kristallskimmer, som ger en sofistikerad utstrålning och får fina linjer att bli mindre synliga. Används tillsammans med EYELID BASE för mer strålande färg och bättre hållbarhet.

Du får tre snygga nyanser av puderskuggor, en matchande eyeliner och en applikator, allt i en stilren kompakt-dosa.

Innehåller Crystal Veil Powder som ger ett diskret skimmer och glans samt minimerar synligheten av fina linjer.Ger oanade make-up effekter och naturliga nyanser från transparent till glimmer till matt. Minimerar förekomsten av fina linjer.

Finns i 4 nyanser:

  • 11 Benifuji (Red Wisteria ) - Lila nyanser (elegant)
  • 12 Yomogi (Sagebrush) - Blå nyanser (chic)
  • 13 Mokuran (Wood Orchid) - Bruna nyanser (naturlig)
  • 14 Shira Kasane (White Layer) - Monotona nyanser (mode)

Vikt: 4.5 g


Skriv din recension