Hydrating Eye Complex Förstora
Exuviance

Hydrating Eye Complex

OBS! Denna produkt har utgått, vi rekommenderar dig att prova ersättaren från systermärket NEOSTRATA. https://donnabeauty.se/ogon/restore-eye-cream ... Läs mer

499 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 399 kr

  

I lager

BESKRIVNING

OBS!
Denna produkt har utgått, vi rekommenderar dig att prova ersättaren från systermärket NEOSTRATA.

https://donnabeauty.se/ogon/restore-eye-cream

Exuviance Hydrating Eye Complex är en ögoncreme fullproppad med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen, antioxidanter och multivitaminer.

En lätt ögoncreme som är lämplig för alla hudtyper och är speciellt skapad för att ge lindring åt det känsliga hudområdet kring ögonen. Formulan innehåller en sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen samt antioxidanter, glykonolakton, multivitaminer, lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Den är oparfymerad och ger inte upphov till pormaskar eller acne. Resultatet blir en hud med yngre, slätare och mer spänstig utstrålning.

  • Ögoncreme med PHA-syra och vitaminer.
  • Jämnar ut och ljusar upp området runt ögat.
  • Stärker hudens skyddsbarriär.
  • Oftalmologiskt, dermatologiskt och allergitestad.

Storlek: 15ml.


Betyg 
2021-07-07 av Elwira R.

Bäst ögon kräm ❤️

Betyg 
2020-10-01 av Inger

Det finns ingen bättre ögoncreme

Betyg 
2020-05-10 av Sara

Jag har haft problem med torr hud runt ögonen som svider, men när jag började använda denna ögonkräm så har problemen minskat drastiskt. Huden känns mjuk och återfuktad. Rekommenderas verkligen!

Skriv din recension