Advanced Capsules Daily Youth Restoring Serum, 30 pcs Förstora
Elizabeth Arden

Advanced Capsules Daily Youth Restoring Serum, 30 pcs

Upptäck hemligheten till ungdomlig hy med Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules, den ikoniska hudvårdsbehandlingen finns nu med tredubblad kraft för att verkligen förvandla huden – huden blir synbart fastare och smidigare. När vi... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 530 kr
330 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 330 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Upptäck hemligheten till ungdomlig hy med Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules, den ikoniska hudvårdsbehandlingen finns nu med tredubblad kraft för att verkligen förvandla huden – huden blir synbart fastare och smidigare.

När vi åldras förlorar huden förmågan att producera väsentliga ceramid-lipider, vilket leder till en försvagad och ojämn struktur med en dramatisk ökning av rynkor och slapp hud.

De innovativa anti-agingkapslarna ger en omedelbar, koncentrerad dos av biotekniskt framtagna, hudidentiska ceramider som hjälper till att reparera och stärka lipidbarriären samt främja naturlig kollagenförnyelse. Detta resulterar i en återställd textur och en utfyllnande effekt som radikalt minskar uppkomsten av fina linjer.

Ett botanisk blandning av alfalfa, oliver och kokosolja fyller huden med kolväten och lipider, medan omegarik tsubakiolja återställer elasticitet, vilket effektivt optimerar fuktnivåerna. Förvänta dig att huden känns återupplivad, mjuk och smidig med förhöjd ljushet och en hälsosam lyster.

  • Kliniskt och dermatologiskt testad.
  • Biologiskt nedbrytbar kapsel.
  • Doft- och konserveringsmedelsfri.

Innehåller: 30 Capsules


Skriv din recension