Cellular Performance Total Lip Treatment, 15ml Förstora
Sensai

Cellular Performance Total Lip Treatment

En avancerad anti-ageing produkt som är specifikt framtagen för området på och kring läpparna. Den silkeslena texturen av olika oljor fyller läpparna och det ofta försummade området runt läpparna med djupgående näring. Innehåller en blandning... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 925 kr
739 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 739 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

En avancerad anti-ageing produkt som är specifikt framtagen för området på och kring läpparna. Den silkeslena texturen av olika oljor fyller läpparna och det ofta försummade området runt läpparna med djupgående näring. Innehåller en blandning av noggrant utvalda ingredienser, som ger en naturlig boost till cirkulationen, minimerar linjer och får läpparna att se yngre ut, naturligt fylligare och vackert definierade.

  • Förstärker kollagensyntesen och -kvaliteten i O-zonen runt läpparna
  • Tar bort åldersrelaterad matthet
  • Reparerar sträv hud
  • Efterlämnar mjuka, fylliga läppar som ser yngre ut

Huden på läpparna är extremt känslig eftersom den har färre skyddsskikt jämfört med resten av ansiktet. Detta gör denna zon (O-zonen) mer benägen till torrhet som leder till fina linjer och rynkor. Dessutom, med åldern tappar läpparna lite i färg, spänstighet och konturen blir mindre definierbar på grund av vertikala linjer runt läpparna. De tre största tecknen på hudens åldrande för just området runt läpparna är vertikala och horisontella rynkor, minskad volym samt mindre definierbar läppkontur.

Innehåll: 15ml


Skriv din recension