The Silk Eau De Toilette 50ml Förstora
Sensai

The Silk Eau De Toilette 50ml

En skir och strålande doft som sprudlar av violblad och utvecklar sig till en bukett med vita blommor, medan en antydan av sensuell ambra smeker huden likt silke. Fräsch, sensuell och fruktig doft. Silke och doft har länge varit... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 1 220 kr
790 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 790 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

En skir och strålande doft som sprudlar av violblad och utvecklar sig till en bukett med vita blommor, medan en antydan av sensuell ambra smeker huden likt silke. Fräsch, sensuell och fruktig doft.

Silke och doft har länge varit sammanflätyade i den japanska kulturen. Förr i tiden genomsyrades silkeskläderna med aromatiska mixturer och blandade sig med värmen från huden för att skapa en sensuell och inbjudande doft. Både män och kvinnor roade sig med denna intima tradition och silke och doft var oskiljaktiga för att skapa en verkligt personlig doft.

Sensai´s första doft, Sensai The Silk, är en modern tolkning av denna traditionella doftvisdom. Liksom orden i en dikt eller texterna i en sång, omfamnar Sensai The Silk huden och ger uttryck för en poetisk doft att berätta historien om kvinnans vackra liv.

Sensai The Silk öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor: bergamott, rosépeppar, päron och violblad för att väcka känslorna. Sedan blommar den ut i en vit blomsterbukett med transparens som skämmer bort sinnena, följt av ett förtrollande töcken av tonkabönor. Den varma och sensuella ambran framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden, likt silke. (I EdT-versionen framträder violblad och päron ännu mer).


Skriv din recension