The Silk Eau De Parfum 50ml Förstora
Sensai

The Silk Eau De Parfum 50ml

En sofistikerad och elegant doft, vars aromatiska noter förs samman genom en sensuell harmoni som smeker huden likt silke. Varm, sensuell och doft med inslag av mysk.   Silke och doft har länge varit... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
1 189 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 189 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

En sofistikerad och elegant doft, vars aromatiska noter förs samman genom en sensuell harmoni som smeker huden likt silke. Varm, sensuell och doft med inslag av mysk.

 

Silke och doft har länge varit sammanflätyade i den japanska kulturen. Förr i tiden genomsyrades silkeskläderna med aromatiska mixturer och blandade sig med värmen från huden för att skapa en sensuell och inbjudande doft. Både män och kvinnor roade sig med denna intima tradition och silke och doft var oskiljaktiga för att skapa en verkligt personlig doft.

Sensai´s första doft, Sensai The Silk, är en modern tolkning av denna traditionella doftvisdom. Liksom orden i en dikt eller texterna i en sång, omfamnar Sensai The Silk huden och ger uttryck för en poetisk doft att berätta historien om kvinnans vackra liv.

Sensai The Silk öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor: bergamott, rosépeppar, päron och violblad för att väcka känslorna. Sedan blommar den ut i en vit blomsterbukett med transparens som skämmer bort sinnena, följt av ett förtrollande töcken av tonkabönor. Den varma och sensuella ambran framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden, likt silke. (I EdT-versionen framträder violblad och päron ännu mer).


Skriv din recension