Eye Shadow Kit - Naturally Glam Förstora
Jane Iredale

Eye Shadow Kit - Naturally Glam

Smart ögonskuggspalett med spegel och pensel, vars matchande, högkoncentrerade nyanser är enkla att tona och blanda. De lyxiga etuien finns i fyra olika utföranden för att matcha alla tillfällen: Naturally Glam, Daytime, Smoke Gets... Läs mer

Rek pris: 565 kr
445 kr

  

Endast ett fåtal kvar

Lägg till i mina favoriter

BESKRIVNING

Smart ögonskuggspalett med spegel och pensel, vars matchande, högkoncentrerade nyanser är enkla att tona och blanda. De lyxiga etuien finns i fyra olika utföranden för att matcha alla tillfällen: Naturally Glam, Daytime, Smoke Gets In Your Eyes och Naturally Matte. Skuggorna är testade mot överkänslighet för att skydda det ömtåliga ögonområdet och de sitter på plats, timme efter timme. Den milda, silkeslena formulan innehåller hudvårdande ingredienser och en hög koncentration pigment för att ge ett kraftfullt resultat. Ögonskuggorna lägger sig inte i veck, håller länge och kan även användas som eyeliner. De är perfekta för att skugga, förstärka, forma och markera dina ögon och är färgkoordinerade för att passa både till vardags och till fest.

  • Produkten är glutenfri.

En underbar ask med ett utbud av nyanser som matchar allt. Ger dig oändliga möjligheter varje dag. Innehåller färgerna: Buttercream, Hush, Slate Brown, Aubergine och Fudge.


Skriv din recension