Reduced price! Eye Shadow Kit - Daytime Förstora
Jane Iredale

Eye Shadow Kit - Daytime

Smart ögonskuggspalett med spegel och pensel, vars matchande, högkoncentrerade nyanser är enkla att tona och blanda. De lyxiga etuien finns i fyra olika utföranden för att matcha alla tillfällen: Naturally Glam, Daytime, Smoke Gets In Your Eyes... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 565 kr
1 210 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 210 kr

1 210 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Smart ögonskuggspalett med spegel och pensel, vars matchande, högkoncentrerade nyanser är enkla att tona och blanda. De lyxiga etuien finns i fyra olika utföranden för att matcha alla tillfällen: Naturally Glam, Daytime, Smoke Gets In Your Eyes och Naturally Matte. Skuggorna är testade mot överkänslighet för att skydda det ömtåliga ögonområdet och de sitter på plats, timme efter timme. Den milda, silkeslena formulan innehåller hudvårdande ingredienser och en hög koncentration pigment för att ge ett kraftfullt resultat. Ögonskuggorna lägger sig inte i veck, håller länge och kan även användas som eyeliner. De är perfekta för att skugga, förstärka, forma och markera dina ögon och är färgkoordinerade för att passa både till vardags och till fest.

  • Produkten är glutenfri.

En underbar ask med ett utbud av nyanser som matchar allt. Ger dig oändliga möjligheter varje dag. Innehåller färgerna: Oyster, Almond, Cappuccino, Dark Suede Och Charcoal.


Skriv din recension