Reduced price! Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml Förstora
Kerastase

Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml

Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml Upplev det intensiva skyddet och styrkan som ditt hår förtjänar med Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml. Detta exklusiva schampo är speciellt utvecklat för... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 1 005 kr
569 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 569 kr

599 kr

-5%

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml

Upplev det intensiva skyddet och styrkan som ditt hår förtjänar med Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml. Detta exklusiva schampo är speciellt utvecklat för att ge skadat hår en ny nivå av styrka och motståndskraft, från rot till topp. Med sin unika sammansättning av proteiner och lipider återställer det skadat hår till sin forna glans och ger det nytt liv och fyllighet. Resultatet är en hållbar styrka och vitalitet som kommer att förändra ditt hår!

Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 1000ml är mer än bara ett schampo; det är en skönhetsbehandling för ditt hår. Den exklusiva formulan är berikad med Vita-Ciment, ett unikt komplex av proteiner och mineraler som verkar som en byggsten för att återuppbygga och reparera skadat hår. Det resulterar i ett friskare, mer glansfullt och starkare hår, samtidigt som spänsten bevaras. Den innovativa formulan innehåller vita pigment som reflekterar ljuset, vilket ger ditt hår en fantastisk strålglans och en oemotståndlig lyster.

Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo är särskilt utformad för att skydda och vårda skadat, livlöst eller poröst hår. Den bildar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar, inklusive UV-strålar, väderförhållanden och stylingprodukter som värmeverktyg. Samtidigt bygger den upp din hårs naturliga glans och styrka, samtidigt som den minskar frissighet. Med regelbunden användning av detta schampo kan du uppleva en dramatisk förbättring av din hårs struktur och utseende.

Kérastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo är lämplig för alla hårtyper och passar särskilt bra för torrt eller skadat hår. För att maximera resultaten rekommenderar vi att du använder schampot i kombination med andra produkter från Kérastase Resistance-serien.

Funktioner:
- Skyddar torr och skadad hårbotten.
- Återställer skador från stylingprodukter, UV-strålar och andra påfrestningar.
- Ger dig ett mjukare, glansigare och starkare resultat.
- Innehåller innovativa pigment som reflekterar ljuset för en strålande glans.

Storlek: 1000 ml.


Skriv din recension