Essential Daily Defense Creme SPF20 50ml Förstora
Exuviance

Essential Daily Defense Creme SPF20

Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 är en poly- och alfahydroxisyracreme med skyddande antioxidanter, solfilter och vårdande växtämnen i en sammansättning som används till daglig vård av normal till torr, icke-känslig hy. Daglig,... Läs mer

Rek pris: 549 kr
429 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 429 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 är en poly- och alfahydroxisyracreme med skyddande antioxidanter, solfilter och vårdande växtämnen i en sammansättning som används till daglig vård av normal till torr, icke-känslig hy. Daglig, grundläggande vård av av normal-tålig hud, med torr tendens. En fuktrik sammansättning som är förstärkt med multiantioxidanter och solfilter.

Cremen har utvecklats för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande ingredienser och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel. Sammansättningen innehåller en unik kombination av poly- och alfahydroxisyror som verkar hela dagen. Förekomsten av fina linjer och rynkor minskar och hyn blir slätare.

  • Sammansättning med glykolsyra och glukonolakton.
  • Oljefri, ger inte upphov till tilltäppta porer eller akne, innehåller inte PABA.
  • E-vitamin, naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande ingredienser och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel till huden.
  • Multiantioxidanter och solfilter (SPF 20) ger skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön och UV-strålar.
  • Vid regelbunden användning reduceras förekomsten av fina linjer och rynkor.
  • En blandning av växtämnen från kamomill, aloe, fläderblomma, hästhov, ringblomma och rosenblad vårdar och tillför fukt.
  • Dermatologiskt testad och allergitestad.

Storlek: 50ml


Betyg 
2022-01-21 av Fanny

Bästa dagkräm som finns! Får inte en ända orenhet om jag använder denna.

Betyg 
2020-05-10 av Catrin

Bra dagkräm även om den känns lite fet och det tar tid för den att absorberas av huden. Den har även solskydd vilket nog bidrar till detta.

Skriv din recension