Essential Daily Defense Creme SPF20 50ml Förstora
Exuviance

Essential Daily Defense Creme SPF20

En poly- och alfahydroxisyracreme med skyddande antioxidanter, solfilter och vårdande växtämnen i en sammansättning som används till daglig vård av normal till torr, icke-känslig hy. Daglig, grundläggande vård av av normal-tålig hud, med torr... Läs mer

Rek pris: 415 kr
285 kr

  

I lager

Lägg till i mina favoriter

BESKRIVNING

En poly- och alfahydroxisyracreme med skyddande antioxidanter, solfilter och vårdande växtämnen i en sammansättning som används till daglig vård av normal till torr, icke-känslig hy. Daglig, grundläggande vård av av normal-tålig hud, med torr tendens. En fuktrik sammansättning som är förstärkt med multiantioxidanter och solfilter.

Cremen har utvecklats för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande ingredienser och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel. Sammansättningen innehåller en unik kombination av poly- och alfahydroxisyror som verkar hela dagen. Förekomsten av fina linjer och rynkor minskar och hyn blir slätare.

  • Sammansättning med glykolsyra och glukonolakton.
  • Oljefri, ger inte upphov till tilltäppta porer eller akne, innehåller inte PABA.
  • E-vitamin, naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande ingredienser och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel till huden.
  • Multiantioxidanter och solfilter (SPF 20) ger skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön och UV-strålar.
  • Vid regelbunden användning reduceras förekomsten av fina linjer och rynkor.
  • En blandning av växtämnen från kamomill, aloe, fläderblomma, hästhov, ringblomma och rosenblad vårdar och tillför fukt.
  • Dermatologiskt testad och allergitestad.

Storlek: 50ml