Bond Maintenance Duo 2x250ml Förstora
Olaplex

Bond Maintenance Duo 2x250ml

Olaplex Bond Maintenance Duo innehåller Olaplex No.4 250ml och No.5 250ml. Olaplex No.4 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
499 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 479 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Olaplex Bond Maintenance Duo innehåller Olaplex No.4 250ml och No.5 250ml.

Olaplex No.4 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. No.4 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga.


Betyg 
2021-10-02 av Anonym

Skriv din recension