Super Retinol Concentrate 30ml Förstora
Exuviance

Super Retinol Concentrate

Exuviance Super Retinol Concentrate är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 689 kr
519 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 519 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Exuviance Super Retinol Concentrate är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar medan NeoGlukosaminTM ökar förekomsten av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och hjälper till att motverka linjer och rynkor. Tack vare NeoGlukosaminets unika samverkan med retinol uppnås en större effekt än vid användning av enbart retinol, vilket gör produktens effekt unik för Exuviance. Mikroinkapslat retinol avges gradvis till huden, vilket både maximerar dess effekt och minimerar risken för irritation.

  • Serumlik formula.
  • Stimulerar cellförnyelsen.
  • Ger en lyftande, uppstramande effekt.
  • Verkar på djupet för att göra huden fastare och fylligare.
  • Jämnar ut hudtonen.

Storlek: 30ml

 


Betyg 
2020-05-17 av My

Jag har använt denna i några veckor och huden känns mer fyllig och mer jämn i hudtonen. Den verkar fungera bra på äldre hud som min. Jag var lite orolig för att jag skulle få någon reaktion av retinolet men jag har inte haft några problem ännu.

Skriv din recension