Reduced price! Restore - Redness Neutralizing Serum Förstora
NeoStrata

Restore - Redness Neutralizing Serum

NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum är ett lätt svalkande serum formulerat med NeoStrata BioCalm Complex, en proprietär blandning av ingredienser som riktar in sig på källorna till rodnad samtidigt som det återställer och förstärker... Läs mer

Rek pris: 759 kr
503 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 503 kr

529 kr

-5%

  

I lager

BESKRIVNING

NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum är ett lätt svalkande serum formulerat med NeoStrata BioCalm Complex, en proprietär blandning av ingredienser som riktar in sig på källorna till rodnad samtidigt som det återställer och förstärker hudens skyddande barriär vilket hjälper till att lugna hud med benägenhet för känslighet, såsom rosacea-benägen hud. Serumet minskar potentialen för framtida triggers som orsakar rodnad. Den patenterad Bionic/PHA-formeln hjälper till att återställa och stärka hudens skyddsbarriär, samtidigt som den lugnar irriterad hud och reducerar rodnad. Vitamin E och Vittextrakt, starka antioxidanter, hjälper till att deficera UV-inducerade skador orsakade av oxidativ stress. Som ett resultat är huden lugn och rodnad neutraliseras.

  • Stoppar inflammation, förbättrar hudens elasticitet och minskar uppkomsten av rodnad.
  • Återställer och stärker hudens skyddande barriär.
  • Vitamin E och Vittextrakt hjälper till att minska UV-inducerade skadaor orsakade av oxidativ stress.

Storlek: 29 gram.


Betyg 
2021-10-01 av Hasse

Förmodligen den bästa produkt mot rödflammig hy jag någonsin använt. Precis som skrivits i tidigare omdömen så går den snabbt in i huden. Men den ger även snabbt resultat. Huden ser dessutom betydligt ungdomligare ut. under hela dagen. Däremot känns den inte särskilt dryg. Den räcker inte så värst länge.

Betyg 
2020-05-10 av Karin

Den går in snabbt i huden och ger en svalkande känsla. Bra produkt som har en pumpflaska som är lätt att använda.

Skriv din recension