Reduced price! Crystal Retinal 10 Förstora
Medik8

Crystal Retinal 10

Medik8 Crystal Retinal 10 är ett banbrytande nattserum med ett högeffektivt derivat av A-vitamin för outstanding antiageeffekt. Crystal Retinal är en ny generation A-vitaminbaserad hudvård med retinaldehyd, ett mycket kraftfullt derivat... Läs mer

Rek pris: 1 255 kr
878 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 878 kr

975 kr

-10%

  

I lager

BESKRIVNING

Medik8 Crystal Retinal 10 är ett banbrytande nattserum med ett högeffektivt derivat av A-vitamin för outstanding antiageeffekt.

Crystal Retinal är en ny generation A-vitaminbaserad hudvård med retinaldehyd, ett mycket kraftfullt derivat av A-vitamin som verkar i synergi med hudens naturliga mekanismer för att stärka kollagenproduktionen och påskynda cellomsättningen. Crystal Retinal omvandlas i huden till retinsyra, vilket innebär att det kan ge resultat som är jämförbara med kliniskt A-vitamin, upp till 11 gånger snabbare än de klassiska formerna av retinol. Denna serumcreme för natten gör huden fastare, fylligare och förnyar hudens yttersta lager, vilket synbart minimerar fina linjer och rynkor och ger en frisk, ungdomlig hy med jämnare hudton. Innehåller hyaluronsyra med olika molekylvikter och E-vitamin som återfuktar huden på alla nivåer samtidigt som hudbarriären stärks så att den effektivt kan bevara fukten i huden.

  • Nattserum med retinaldehyd, ett högeffektivt derivat av A-vitamin.
  • Ger resultat som är jämförbara med kliniskt A-vitamin.
  • Återfuktar huden på alla nivåer samtidigt som den stärker hudbarriären.

Crystal Retinal finns i olika styrkor som representeras av en siffra i namnet. Börja med en lägre styrka och uppgradera sedan när din hud är van och om behov finns.

Innehåller: 30 ml.


Betyg 
2021-10-31 av safir

Älskar den här! underbar

Skriv din recension