Skin Active - Firming Collagen Booster Förstora
NeoStrata

Correct - Firming Collagen Booster

NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster är särskilt framtagen för att maximera kollagenet för huden som blir slätare, stramare och fastare. Förbättra och bevara det naturliga kollagenet i huden med hjälp av detta koncentrerade serum.... Läs mer

Rek pris: 759 kr
485 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 485 kr

  

I lager

BESKRIVNING

NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster är särskilt framtagen för att maximera kollagenet för huden som blir slätare, stramare och fastare. Förbättra och bevara det naturliga kollagenet i huden med hjälp av detta koncentrerade serum. 

Firming Collagen Booster innehåller den avancerade SynerG 6.5 Formulan som omfattar tre kliniskt beprövade tekniker, alla har en unik åtgärd för att synergiskt rikta in sig på nytt och befintligt kollagen. Formulan innehåller Gardenia cellkultur-extrakt som bevarar den befintliga kollagenstrukturen genom att hämma MMP-enzymer som bryter ner kollagen. Detta rena, aktiva cellkultur-extrakt stimulerar också den nya kollagensyntesen.

NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster innehåller också aminosyror (vilka är de kemiska byggstenarna i kollagen) som arbetar tillsammans med Matrixyl 3000 peptider för att bygga kollagen.

Produkten innehåller även NeoGlucosamine som är ett kraftfullt skydd till hudens stödmatris. Friskt och starkare kollagen gör att huden känns fastare och får ett lyft. Linjer och rynkor slätas ut inifrån ut. Detta lätta serum komplementerar din vanliga hudvård och stärker hudens naturliga föryngringscykel.

  • Gardenia cellkultur bevarar den befintliga kollagenstruktur samt stimulerar nytt kollagen
  • Aminosyror och Matrixyl 3000 peptider bygger nytt kollagen
  • NeoGlucosamine förstärker den kollagenskyddande stödmatrisen

Innehåller: 30 ml.


Skriv din recension