Circular Hydration Serum Förstora
Dermalogica

Circular Hydration Serum

Circular Hydration Serum erbjuder direkt återfuktning och arbetar samtidigt för att förhindra framtida fuktförlust. Serumet använder en avancerad form av hyaluronsyra och algextrakt, som tränger in i hudens yttre lager för att ge intensiv... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
619 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 619 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Circular Hydration Serum erbjuder direkt återfuktning och arbetar samtidigt för att förhindra framtida fuktförlust. Serumet använder en avancerad form av hyaluronsyra och algextrakt, som tränger in i hudens yttre lager för att ge intensiv hydrering, vilket resulterar i en mjukare och mer lysterrik hud med tiden. Polyglutaminsyra, härledd från fermenterad soja, bidrar till att återuppbygga hudens interna fuktlager. En blandning av växtbaserade sockerarter och aminosyror, liknande de som naturligt förekommer i huden, hjälper till att bibehålla fuktigheten på hudytan och förhindrar därmed att fukt avdunstar. En postbiotisk kombination av Lactobacillus Ferment och Avena Extract stödjer en balanserad hudmikrobiom.

Detta fuktserum ger både omedelbar och långvarig hydrering. Med polyglutaminsyra som återfuktar inifrån, blir huden gradvis smidigare och får en förbättrad lyster.

Förpackningsstorlek: 30 ml.


Skriv din recension