Reduced price! C-Tetra Luxe Förstora
Medik8

C-Tetra Luxe

C-Tetra Luxe är ett revolutionerande och 100 % stabilt C-vitaminserum som hjälper till att bekämpa solskador. Perfekt serum att börja med i åldern 35 och uppåt. Produkten stimulerar även kollagenproduktionen, förbättrar hudens elasticitet,... Läs mer

Rek pris: 965 kr
629 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 629 kr

699 kr

-10%

  

I lager

BESKRIVNING

C-Tetra Luxe är ett revolutionerande och 100 % stabilt C-vitaminserum som hjälper till att bekämpa solskador. Perfekt serum att börja med i åldern 35 och uppåt. Produkten stimulerar även kollagenproduktionen, förbättrar hudens elasticitet, densitet och struktur samt göra huden klarare. Innehåller L-askorbinsyra i fettlöslig form och naturligt E-vitamin som förhöjer den antioxidativa effekten. Skyddar och hjälper till att stimulera syntesen av nytt kollagen och elastin, vilket gör huden fastare och minskar fina linjer och rynkor. Innehåller Röd Ginseng som verkar uppljusnande, squalene och maracujaolja som återfuktar samt F-vitamin som verkar närande.

  • Ett kraftfullt, antioxidativt C-vitaminserum.
  • Innehåller E-vitamin, en kraftfull antioxidant som förstärker effekten av vitamin C.
  • Bekämpar och förebygger solskador.

Innehåll: 30 ml.


Betyg 
2021-06-28 av LL

Riktigt bra serum, lätt att massera in i huden, doftar gott och har ljusat upp ett par bruna blaffor jag hade i ansiktet. Kommer definitivt att köpa igen.

Betyg 
2020-12-09 av Nilla

Gillar inte att den e så trög I konsistensen. Svår få ut med en liten mängd och tar lång tid att sjunka in.
Märker ingen direkt skillnad på min hud.
Kommer nog hitta någon annan nästa gång.

Skriv din recension