UltraCalming Cleanser Big Size Förstora
Dermalogica

UltraCalming Cleanser Big Size

Dermalogica UltraCalming Cleanser är en otroligt mild och svalkande gelkräm som ger en skonsam rengöring. Den är speciellt utformad för att lugna och skydda känslig hud från påfrestningar som stress, hormonell obalans och andra yttre... Läs mer

599 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica UltraCalming Cleanser är en otroligt mild och svalkande gelkräm som ger en skonsam rengöring. Den är speciellt utformad för att lugna och skydda känslig hud från påfrestningar som stress, hormonell obalans och andra yttre påverkningar. Dess formulering är så skonsam att den även kan användas på det ömtåliga ögonområdet. Produkten skonsamt avlägsnar smuts och kan enkelt tvättas bort med vatten eller en mjuk tvättlapp. Ett tips är att den är perfekt att ta med på resan då den inte kräver vatten – du kan helt enkelt torka av den.

UltraCalming Cleanser finns i flera storlekar: 50 ml, 250 ml och 500 ml.

Det är en mild rengöringsgelkräm som varsamt tar bort smuts och samtidigt ger en svalkande känsla. Den kan enkelt sköljas bort med vatten eller torkas av med en mjuk tvättlapp. Dessutom är den säker att använda runt ögonområdet.


Skriv din recension