Special Cleansing Gel Big Size Förstora
Dermalogica

Special Cleansing Gel Big Size

Dermalogica Special Cleansing Gel är en effektiv, tvålfri rengöringsgel som effektivt och snabbt tar bort make-up och smuts. Dess löddrande formula är skonsam och torkar inte ut huden, tack vare växtextrakt... Läs mer

599 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 579 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Special Cleansing Gel är en effektiv, tvålfri rengöringsgel som effektivt och snabbt tar bort make-up och smuts. Dess löddrande formula är skonsam och torkar inte ut huden, tack vare växtextrakt såsom citronmeliss som bidrar till en lugnande effekt. Den är enkel att använda och dessutom ekonomisk tack vare sin dryghet.

Denna rengöringsgel finns tillgänglig i tre storlekar: 50 ml, 250 ml och 500 ml, för att passa olika behov.

Den är fri från både tvål och doftämnen, vilket gör den till en skonsam rengöringslösning som effektivt avlägsnar smuts utan att irritera huden. Dess innehåll av lugnande och rengörande ingredienser verkar milt på huden, samtidigt som det milda löddret hjälper till att avlägsna orenheter. Förpackningsstorlek: 500 ml.


Betyg 
2021-11-08 av Anonym

Betyg 
2021-05-26 av Annah

Återkommer alltid till denna superrengöring då den är den absolut bästa. Tar även bort make up effektivt. T.o.m på den som använder mycket smink.

Betyg 
2020-04-16 av Anna

Den här produkten e superbra tar bort sminket enkelt och rengör huden!
jag använder den varje dag! Och jag rekomenderar den stort!

Skriv din recension