PreCleanse Resestorlek Förstora
Dermalogica

PreCleanse Resestorlek

Dermalogica PreCleanse är en växtbaserad, lätt rengöringsolja som effektivt men skonsamt löser upp sebum och hudavlagringar som är baserade på fett. Dess unika formula gör att PreCleanse enkelt kan tvättas bort utan att lämna några oljerester... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
150 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 150 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica PreCleanse är en växtbaserad, lätt rengöringsolja som effektivt men skonsamt löser upp sebum och hudavlagringar som är baserade på fett. Dess unika formula gör att PreCleanse enkelt kan tvättas bort utan att lämna några oljerester på huden. För bästa resultat, använd den som ett första steg i din rengöringsrutin och följ sedan upp med en Dermalogica-rengöring som rekommenderas för din hudtyp.

Denna olja är effektiv för att avlägsna oljebaserad makeup, överskott av talg, vattenfasta solskyddsprodukter och föroreningar från omgivningen, vilket möjliggör en grundligare rengöring av huden. Den tar bort fett utan att störa hudens naturliga barriärlipider och lämnar inte heller några rester som kan täppa till porerna. Dessutom är den berikad med essentiella fettsyror som hjälper till att släta ut, lugna och nära huden.

Produkten finns i en förpackning om 30 ml.


Skriv din recension