PrecCleanse Balm Förstora
Dermalogica

Precleanse Balm

Dermalogica PreCleanse Balm är en fyllig förrengöring som används som ett första steg i dubbelrengöringen. Innehåller växtbaserade oljor som, likt magneter, attraherar oljebaserade orenheter och därför effektivt löser upp makeup, föroreningar... Läs mer

Rek pris: 495 kr
365 kr

  

I lager

Lägg till i mina favoriter

BESKRIVNING

Dermalogica PreCleanse Balm är en fyllig förrengöring som används som ett första steg i dubbelrengöringen. Innehåller växtbaserade oljor som, likt magneter, attraherar oljebaserade orenheter och därför effektivt löser upp makeup, föroreningar och överskottstalg. Oljemolekylerna binder sig till varandra och kan enkelt sköljas av med vatten. Aprikoskärnolja är rik på essentiella fettsyror, bland annat gammalinolensyra (GLA), som förbättrar huden spänst och fuktbalans. Dess lätta struktur och återfuktande egenskaper gör den perfekt för alla hudtyper och hudtillstånd. Ett komplex av biolipider stärker hudens naturliga barriärfunktion och motverkar fuktförlust. En mild kombination av eteriska oljor förstärker produktens renande egenskaper. Har en fräsch doft av citrus och lavendel.

  • Fyllig pre-cleanse för normal till torr hud. 
  • Löser effektivt upp orenheter och makeup. 
  • Smälter till olja när den masseras in på huden.

Innehåller: 90 ml.

Tips: Med den dubbelsidiga rengöringsvanten som medföljer får du en extra effektiv rengöring med PreCleanse Balm. Ena sidan har mindre, kortare strån – och den andra har större och längre. Välj själv vad som passar för dig och din hud.


Skriv din recension