Age Smart - Skin Resurfacing Cleanser Förstora
Dermalogica

Age Smart - Skin Resurfacing Cleanser

Dermalogica Age Smart Skin Resurfacing Cleanser är en effektiv rengörare som fungerar både som rengöring och exfoliering. Den ger en markant förbättring av hudens utseende redan från det första rengöringssteget. Med mjölksyra förbättrar den... Läs mer

469 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 469 kr

  

Endast ett fåtal kvar

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Skin Resurfacing Cleanser är en effektiv rengörare som fungerar både som rengöring och exfoliering. Den ger en markant förbättring av hudens utseende redan från det första rengöringssteget. Med mjölksyra förbättrar den hudens textur, gör den slätare och mjukare. Vitamin E ingår för att skydda huden mot skador från fria radikaler och för att förstärka hudens skyddsbarriär. Denna produkt finns i två storlekar: 30 ml och 150 ml.

Denna praktiska 2-i-1-lösning rengör och exfolierar samtidigt, vilket stimulerar hudens cellförnyelse och förbättrar dess yta. Dessutom bidrar den till att stärka hudens naturliga försvar.

Viktig notis: Använd alltid solskydd för att skydda huden mot UV-strålning när du använder denna produkt. Undvik att använda produkten om du redan använder receptbelagda exfolierande behandlingar.

Förpackningsstorlek: 150 ml.


Skriv din recension