SkinPerfect Primer SPF30 22ml Förstora
Dermalogica

SkinPerfect Primer SPF30

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30 är ett mångsidigt produkt som smälter samman hudvård och makeup på ett sömlöst sätt. Den innehåller silikoner som omedelbart skapar en jämn och sammetslen yta på huden. Denna primer kan appliceras antingen... Läs mer

569 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 569 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30 är ett mångsidigt produkt som smälter samman hudvård och makeup på ett sömlöst sätt. Den innehåller silikoner som omedelbart skapar en jämn och sammetslen yta på huden. Denna primer kan appliceras antingen över en återfuktande kräm före foundation eller användas ensam utan påföljande makeup.

Här är några fördelar med Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30:

  • Innehåller pärlpuder och naturliga mineralfärger som hjälper till att balansera hudtonen, verka pigmenthämmande och ge huden en vacker lyster.
  • Skapar intrycket av en perfekt hudtextur och förbättrar hudens övergripande utseende.
  • Den avancerade ingrediens-teknologin hjälper till att motverka uppkomsten av fina linjer och rynkor.
  • Dessutom innehåller den ett modernt solskydd med ett brett spektrum av UVA/UVB-skydd för att skydda huden mot skadliga solstrålar.

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30 är en mångsidig produkt som kan förbättra och skydda din hud samtidigt som den ger en grund för din makeup.

Storlek: 22 ml.


Skriv din recension