Rapid Reveal Peel Förstora
Dermalogica

Rapid Reveal Peel

Dermalogica Rapid Reveal Peel är den starkaste peelingen från Dermalogica som är avsedd för användning hemma, och den är särskilt effektiv för hudtyper som uppvisar tidiga ålderstecken. Den använder en kraftfull kombination av AHA-syror,... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
689 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 689 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Rapid Reveal Peel är den starkaste peelingen från Dermalogica som är avsedd för användning hemma, och den är särskilt effektiv för hudtyper som uppvisar tidiga ålderstecken. Den använder en kraftfull kombination av AHA-syror, mjölksyra och växtbaserade enzymer för att effektivt bekämpa ojämn pigmentering, samt minska synligheten av fina linjer och förstorade porer. Användningen resulterar i en hud som både ser och känns mer strålande och mjuk. Rapid Reveal Peel kommer praktiskt förpackad i en necessär, innehållande 10 tuber med 3 ml i varje tub.

Denna peeling stimulerar hudens cellförnyelse för att avslöja en nyare, fräschare hud. Den arbetar för att minska rynkor, fina linjer och förstorade porer, samt behandlar och motverkar pigmentförändringar. Resultatet är en ljusare, jämnare och mjukare hud. Dermalogica Rapid Reveal Peel utmärkte sig genom att vinna "Årets Ansiktsvård" i Swedish Beauty Awards 2019.

Varje förpackning innehåller 10 tuber med 3 ml i varje tub.


Skriv din recension