Daily Superfoliant Förstora
Dermalogica

Daily Superfoliant

Dermalogica Daily Superfoliant är en avancerad pulverpeeling som effektivt ger huden en ultra-slät yta och stärker dess motståndskraft. Den innehåller aktivt kol, som är välkänt för sina rengörande egenskaper, och bidrar till att jämna ut... Läs mer

599 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr

  

Endast ett fåtal kvar

BESKRIVNING

Dermalogica Daily Superfoliant är en avancerad pulverpeeling som effektivt ger huden en ultra-slät yta och stärker dess motståndskraft. Den innehåller aktivt kol, som är välkänt för sina rengörande egenskaper, och bidrar till att jämna ut hudytan och "detoxa" huden. En kraftfull blandning av enzymer, riskli och AHA-syror arbetar för att förbättra porernas utseende, jämna ut hudtonen och främja cellförnyelse. Niacinamid (vitamin B3) bidrar till att reglera talgproduktionen och har antioxidativa egenskaper. Ingredienser som rödalg och tarafrukt hjälper till att förstärka hudens naturliga skyddsbarriär.

Denna rengörande pulverpeeling är lämplig för alla hudtyper. Dess aktiva kol hjälper till att attrahera och avlägsna orenheter och föroreningar från huden. Den arbetar för att jämna ut hudtonen och tar bort döda hudceller.

Förpackningsstorlek: 57 gram.


Skriv din recension