Daily Microfoliant Refill 74g Förstora
Dermalogica

Daily Microfoliant Refill 74g

Daily Microfoliant Refill är en refillpåse för Daily Microfoliant, en daglig exfolierande rengörare som aktiveras när den kommer i kontakt med vatten. Denna unika risbaserade enzympulverformel är tillräckligt mild för att användas varje dag.... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
549 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 549 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Daily Microfoliant Refill är en refillpåse för Daily Microfoliant, en daglig exfolierande rengörare som aktiveras när den kommer i kontakt med vatten. Denna unika risbaserade enzympulverformel är tillräckligt mild för att användas varje dag. Den exfolierar effektivt bort orenheter och gamla hudceller, vilket resulterar i en märkbar och omedelbar förbättring av hudens jämnhet och lyster. Dessutom innehåller den ett botaniskt komplex som hjälper till att förebygga och reducera ojämn pigmentering som kan uppstå på grund av faktorer som åldrande, solexponering eller hormonella förändringar. Produkten är lämplig för alla hudtyper, inklusive aknebenägen och mycket känslig hud.

Refillpåsen för Daily Microfoliant hjälper till att avlägsna gamla tilltäpptheter och jämna ut hudtonen. Den stimulerar även cellförnyelse och ger en slätare hudstruktur.

Förpackningsstorlek: 74 gram.


Skriv din recension