Reduced price! Blemish Control Pads Förstora
Medik8

Blemish Control Pads

Medik8 Blemish Control Pads är en mild men effektiv allt-i-ett-behandling för aknebenägen hud, som också kan användas på känslig hud. Helt fri från alkohol och innehåller 2% salicylsyra med maximal styrka för att öppna upp och rengöra porerna... Läs mer

Rek pris: 445 kr
314 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 314 kr

349 kr

-10%

  

I lager

BESKRIVNING

Medik8 Blemish Control Pads är en mild men effektiv allt-i-ett-behandling för aknebenägen hud, som också kan användas på känslig hud. Helt fri från alkohol och innehåller 2% salicylsyra med maximal styrka för att öppna upp och rengöra porerna samt exfoliera huden. Padsen innehåller även antiinflammatoriska ämnen som lugnar inflammerad hud. Återfuktande ämnen som effektivt återfuktar och vårdar huden helt utan obehag. De mjuka bomullsrondellerna förvandlar det som vanligvis är en stark, och ibland även obehaglig, produkt till en mild men supereffektiv behandling av problemhud och motverkar framtida akneutslag och pormaskar. Har en naturlig doft av mynta.

Allantoin har antiinflammatoriska egenskaper och lugnar inflammerad hud. Glycerin återfuktar effektivt och är ett naturligt fuktgivande ämne för huden. Bidrar till att stärka hudens naturliga barriärfunktion och minskar vattenförlust genom huden. 

  • Passar problemhud, fet hud och blandad hudtyp.
  • Leave-on-exfoliering för plitor, finnar och förstorade porer. 
  • Kan användas varje dag, även på en känslig hud. 

Innehåller: 60 pads.


Skriv din recension