Age Smart - Multivitamin Thermafoliant 75ml Förstora
Dermalogica

Age Smart - Multivitamin Thermafoliant

Dermalogica Age Smart - Multivitamin Thermafoliant är en intensiv exfolierande behandling som ger en polerande effekt på hudytan samtidigt som dess djupgående ingredienser vårdar huden inifrån. Den arbetar för att utjämna pigmentering och... Läs mer

599 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart - Multivitamin Thermafoliant är en intensiv exfolierande behandling som ger en polerande effekt på hudytan samtidigt som dess djupgående ingredienser vårdar huden inifrån. Den arbetar för att utjämna pigmentering och skydda huden med sina antioxidativa egenskaper. Genom en kombination av både mekanisk och kemisk exfoliering, förbättras hudens struktur och dess förmåga att ta upp aktiva ingredienser som motverkar tidiga ålderstecken ökar.

Produkten har en fin kornighet som effektivt polerar hudytan, vilket ger omedelbar lyster och mjukhet. Dess unika värmande effekt, som aktiveras vid kontakt med vatten, hjälper till med djupare penetration av aktiva ämnen. Dess antioxidativa förmåga arbetar samtidigt för att aktivt motverka bildandet av AGE (Advanced Glycation End-products), samtidigt som den minskar aktiviteten hos enzymer som bryter ner kollagen. Efter användning blir huden jämn, smidig och märkbart len.

Storlek: 75 ml.


Betyg 
2020-04-30 av Britt

Helt klart den bästa återfuktande masken som jag har testat. Har på masken i minimum en timme åt gången och huden känns len och fin efteråt.

Skriv din recension