Age Smart - Age Reversal Eye Complex Förstora
Dermalogica

Age Smart - Age Reversal Eye Complex

Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex är en intensiv behandlingsprodukt som bäst introduceras gradvis för att låta huden vänja sig vid den. Vi rekommenderar att du börjar använda produkten... Läs mer

699 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 699 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex är en intensiv behandlingsprodukt som bäst introduceras gradvis för att låta huden vänja sig vid den. Vi rekommenderar att du börjar använda produkten varannan kväll under de första två veckorna och sedan ökar till att använda den varje kväll. Age Reversal Eye Complex är utformad för att bekämpa och reparera åldrande tecken runt ögonområdet och ger förbättrad elasticitet och fasthet. Dessutom motverkar den hyperpigmentering och förlust av fukt. Bland de aktiva ingredienserna hittar du retinol (vitamin A), peptider och risextrakt.

Här är några fördelar med Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex:

  • En effektiv nattbehandling som fokuserar på att reducera rynkor och fina linjer.
  • Minskar påsar och mörka ringar under ögonen för en mer upplyft och ungdomlig look.
  • För att skydda ögonområdet mot skadliga strålar rekommenderas det att använda ett UV-skydd som Total Eye Care SPF 15 som en följdåtgärd.
  • Age Reversal Eye Complex fungerar som ett perfekt komplement till den något mildare MultiVitamin Power Firm, särskilt om du önskar en extra behandlande kur för ögonområdet.

Denna produkt är utformad för att hjälpa dig motverka tecken på åldrande och behålla en ungdomlig hud i ögonområdet.

Storlek: 15 ml.

Skriv din recension