Stress Positiv Eye Lift Förstora
Dermalogica

Stress Positive Eye Lift

Dermalogica Stress Positive Eye Lift kombinerar egenskaperna hos en ögonmask och en ögoncreme för en effektiv och snabbverkande behandling. Denna produkt ger en omedelbar känsla av svalka, lugn och utjämning runt ögonområdet. Ingredienser som... Läs mer

729 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 729 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Stress Positive Eye Lift kombinerar egenskaperna hos en ögonmask och en ögoncreme för en effektiv och snabbverkande behandling. Denna produkt ger en omedelbar känsla av svalka, lugn och utjämning runt ögonområdet. Ingredienser som indigofrö ljusar upp mörka ringar under ögonen, medan en blandning av havsvatten och arktiska alger minskar svullnad. En speciell kombination av fermenterad jäst och en unik blandning av hyaluronsyra bidrar till att strama upp och lyfta huden.

Denna ögonbehandling hjälper till att släta ut och lyfta huden, samtidigt som den reducerar svullnad. Den återfuktar och skyddar huden, minskar mörka ringar och ger en fräsch lyster.

Förpackningsstorlek: 25 ml.

Experttips: Om din hud inte är särskilt känslig, prova att göra en mild exfoliering med Daily Microfoliant eller Daily Resurfacer innan du applicerar Stress Positive Eye Lift. Exfoliering tar bort döda hudceller och gör att de aktiva ingredienserna i efterföljande produkter absorberas bättre av huden.


Skriv din recension