Night Ritual Vitamin A Förstora
Medik8

Intelligent Retinol Smoothing Night (Night Ritual Vitamin A)

Denna produkt hette tidigare Medik8 Night Ritual Vitamin A. Nu har den nytt namn och utseende. Medik8 Intelligent Retinol Smoothing Night är en banbrytande hudvårdsprodukt designad för att förvandla din... Läs mer

Rek pris: 725 kr
549 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 549 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Denna produkt hette tidigare Medik8 Night Ritual Vitamin A. Nu har den nytt namn och utseende.

Medik8 Intelligent Retinol Smoothing Night är en banbrytande hudvårdsprodukt designad för att förvandla din hudvårdsrutin under nattens lugna timmar. Denna avancerade nattkräm kombinerar kraften i retinol, även känt som vitamin A, med Medik8:s exklusiva Time Release Technology för att erbjuda en gradvis frisättning av ingredienser, vilket minimerar irritation samtidigt som hudens utseende förbättras påtagligt.

Med en kraftfull blandning av aktiva ingredienser är Medik8 Intelligent Retinol Smoothing Night framtagen för att effektivt bekämpa tecken på åldrande, såsom fina linjer, rynkor och en ojämn hudton. Dess innovativa formula hjälper till att stimulera hudens naturliga cellförnyelse och reparationsprocesser, vilket resulterar i en slätare, fastare och mer strålande hud över tid.

Denna nattkräm är särskilt berikad med en högkoncentrerad retinol, som är känd för sin förmåga att förbättra hudens textur och minimerar uppkomsten av åldersfläckar och hyperpigmentering. Den är dock unikt formulerad för att vara mild nog för daglig användning, även på känslig hud, tack vare dess lugnande och återfuktande ingredienser som hyaluronsyra och vitamin E. Dessa komponenter arbetar tillsammans för att stärka hudbarriären och tillföra intensiv fukt, vilket bidrar till en mjukare och mer elastisk hud.

Storlek: 50 ml


Skriv din recension