Age Smart - Antioxidant Hydramist Förstora
Dermalogica

Age Smart - Antioxidant Hydramist

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist är ett uppfriskande ansiktsvatten som innehåller antioxidanter för att omedelbart skydda huden mot skadliga fria radikaler. Den här produkten är speciellt utformad för att stärka hudens naturliga... Läs mer

428 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 399 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist är ett uppfriskande ansiktsvatten som innehåller antioxidanter för att omedelbart skydda huden mot skadliga fria radikaler. Den här produkten är speciellt utformad för att stärka hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den ger en jämnare hudstruktur med sin snabba uppstramande effekt och ger huden en djup fuktboost.

Du kan enkelt använda detta antioxidativa skydd genom att spraya det över hela ansiktet och på halsen för att uppnå både fuktbindande och utslätande fördelar. Ingredienser som vitt te, lakritsrot och betaglukan hjälper till att lugna och skydda huden mot fria radikaler, medan glukosamin tillför rikligt med fukt och ärtextrakt ger en snabb uppstramande effekt som jämnar ut hudytan.

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist finns i två storlekar: 30 ml och 150 ml.

Här är några fördelar med produkten:

  • Stärker hudens naturliga barriärfunktion genom att skapa ett aktivt antioxidantskydd som bevarar hudstrukturen och skyddar mot nedbrytning orsakad av fria radikaler (ROS).
  • Ger omedelbart en utjämnande effekt på hudens ytstruktur, vilket ger en fräsch och strålande hud.
  • Förebygger förtida hudåldrande som orsakas av AGE, en skadlig biprodukt vid socker-proteinreaktioner som kan leda till kollagenbrytning och korslänkning.
  • Förbättrar hudens spänst, elasticitet och fukthalt, vilket minskar synligheten av fina linjer.

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist är ett mångsidigt och effektivt tillskott i din hudvårdsrutin för att bevara en ungdomlig och strålande hud.

Innehåller: 150 ml.


Skriv din recension