Glow 1-pack Förstora
Powerlite MASQ

Serum Glow Mask

SerumMasq+ Glow ger din hy en fräsch lyster inför dejten eller festen. Den skräddarsydda ansiktsmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med boostande och stärkande effekter från superbär, rosenvatten och en lyxig förnimmelse... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 99 kr
35 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 35 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

SerumMasq+ Glow ger din hy en fräsch lyster inför dejten eller festen. Den skräddarsydda ansiktsmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med boostande och stärkande effekter från superbär, rosenvatten och en lyxig förnimmelse av skumpa. Placera den bara över ansiktet, luta dig tillbaka och skäm bort bort dig själv med lite flärd! Regelbunden användning av SerumMasq+, 2-3 gånger i veckan, håller din hy återfuktad, ger en fin lyster samt hjälper till att förebygga åldrande.

SerumMASQ+ är en skräddarsydd cellulosa mask (sheet mask) som innehåller 23ml aktivt serum. SerumMasq+ är anpassade efter nordiskt klimat och nordiska hudtyper, även formen på masken är anpassad efter europeiska ansiktsmått.

  • Ark som du viker ut och lägger över ansiktet. Smidigt och enkelt! 

Innehåller: 1 ark


Betyg 
2020-05-10 av bea

Valde att testa en sådan här mask vid min senaste beställning och det som är väldigt överraskande är hur bra passform det är på masken. Doften på masken är också väldigt god och den ger en fin lyster och piggar upp.

Skriv din recension