Clear Start - Blackhead Clearing Fizz Mask Förstora
Dermalogica

Clear Start - Blackhead Clearing Fizz Mask

Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask är en innovativ mask som omvandlas till en bubblig mousse när den appliceras på huden. Denna unika formula är utvecklad för att effektivt lösa upp pormaskar och blockeringar i porerna, vilket... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
225 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 225 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask är en innovativ mask som omvandlas till en bubblig mousse när den appliceras på huden. Denna unika formula är utvecklad för att effektivt lösa upp pormaskar och blockeringar i porerna, vilket förhindrar att aknebakterier fäster sig och orsakar finnar. Dess friska och svalkande sammansättning tillför fukt till huden samtidigt som den hjälper till att reglera talgproduktionen. Masken innehåller svavel som balanserar och renar, och kaolinlera som naturligt absorberar och djuprengör fet och tilltäppt hud. Äppleextrakt (Pyrus Malus) bidrar med sackarider som intensivt återfuktar huden.

Denna bubbliga mask är perfekt för fet och tilltäppt hud. Den hjälper till att lösa upp blockeringar, balansera huden, återfukta och lugna.

Förpackningsstorlek: 50 ml.


Skriv din recension