Triple Firming Neck Cream Förstora
NeoStrata

Firming - Triple Firming Neck Cream

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream är en särskild anti-aging kräm som utformats speciellt för den känsliga halsen och dekolletage. Denna starka uppstramande och exfolierande kräm bidrar till att förbättra alla tecken på för tidigt... Läs mer

Rek pris: 759 kr
549 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 549 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream är en särskild anti-aging kräm som utformats speciellt för den känsliga halsen och dekolletage. Denna starka uppstramande och exfolierande kräm bidrar till att förbättra alla tecken på för tidigt åldrande. Baserat på tre komponenter stramar denna kräm upp, ökar volymen och motverkar slapp hud i halsområdet. Pro-peptider stimulerar produktionen av kollagen i de djupare skikten av huden. NeoCitriate™ hjälper till att producera nytt kollagen och NeoGlucosamine® hjälper till att skapa en stödjande hudstruktur och minskar missfärgning och åldersfläckar på halsen. Den starka effekten av denna kräm förstärks ytterligare av ÄppleStamCellExtrakt, som bidrar till att vårda celler och ge huden ett yngre, stramare utseende. Med en härlig krämig konsistens som omedelbart absorberas skapar denna kräm en kraftfull osynlig stödstruktur för att återställa och bibehålla formen på halsen.

  • Pre-peptider stimulerar kollagenproduktionen
  • NeoCitriate (4% Triethyl Citriate) hjälper till att producera nytt kollagen
  • NeoGlucosamine (8%) bidrar till att skapa en stödjande hudstruktur och samtidigt minska missfärgning och åldersfläckar.

Innehåller: 80 gram.


Skriv din recension