Clear Start - Breakout Clearing Booster Förstora
Dermalogica

Clear Start - Breakout Clearing Booster

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster är ett effektivt koncentrat som är utformat för att snabbt hantera hudproblem som finnar eller acne. Det har en direkt lugnande effekt och stärker samtidigt hudens eget försvar mot bakterier som... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
229 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 229 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster är ett effektivt koncentrat som är utformat för att snabbt hantera hudproblem som finnar eller acne. Det har en direkt lugnande effekt och stärker samtidigt hudens eget försvar mot bakterier som kan orsaka acne. Innehållet av salicylsyra (BHA) hjälper till att bryta ner talg och döda hudceller som kan leda till inflammation i porerna. Tymol och Terpineol (TT = ett patenterat komplex) samt extrakt från växtplankton förbättrar hudens naturliga mikroflora, vilket främjar de goda bakterierna på huden. Niacinamid (vitamin B3) stärker hudens naturliga antibakteriella skydd och bidrar till en jämnare hudton, medan algextrakt från karragentång (Chondrus Crispus) och hyaluronsyra ger långvarig återfuktning och lugnar irriterad hud.

Detta koncentrat är en effektiv lösning för problemhud, som löser upp tilltäpptheter och bekämpar acnebakterier. Dess lugnande och återfuktande formula gör huden mjuk och lindrad.

Förpackningsstorlek: 30 ml.


Skriv din recension