UltraCalming Calm Water Gel Förstora
Dermalogica

UltraCalming Calm Water Gel

Dermalogica UltraCalming Calm Water Gel är en ultralätt och uppfriskande mjukgörare som sömlöst absorberas av huden, likt ett svalkande glas vatten för törstig hud. Den ger omedelbar lindring till torr och känslig hud. Formulerad med... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
539 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 539 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica UltraCalming Calm Water Gel är en ultralätt och uppfriskande mjukgörare som sömlöst absorberas av huden, likt ett svalkande glas vatten för törstig hud. Den ger omedelbar lindring till torr och känslig hud. Formulerad med äppleextrakt och glycerin, återfuktar och mjukgör den huden samtidigt som den förhindrar ytterligare uttorkning. Fikonkaktus stamextrakt minskar hudens känslighet och förstärker dess förmåga att behålla fukt. Produkten innehåller även hyaluronsyra i olika molekylstorlekar som effektivt binder fukt och skapar en skyddande osynlig barriär på huden. Denna unika teknik säkerställer optimal fuktnivå i huden under en längre tid.

Denna mjukgörare svalkar och återfuktar effektivt en hud som saknar fukt, samtidigt som den mjukgör, lugnar och minskar rodnad. Den hjälper till att behålla fuktigheten i huden och skyddar mot uttorkning.

Produkten finns i storleken 50 ml.


Skriv din recension