Total Correct Day SPF 30 Förstora
Exuviance

Total Correct Day SPF 30

Exuviance Total Correct Day SPF 30 innehåller peptider, retinol och patenterad NeoGlucosamineTM som samverkar effektivt för att öka cellförnyelsen, ge fastare hud och släta ut rynkorna. Pigmenteringar och åldersfläckar minskas och antioxidanter... Läs mer

Rek pris: 759 kr
599 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 585 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Exuviance Total Correct Day SPF 30 innehåller peptider, retinol och patenterad NeoGlucosamineTM som samverkar effektivt för att öka cellförnyelsen, ge fastare hud och släta ut rynkorna. Pigmenteringar och åldersfläckar minskas och antioxidanter från granatäpple och E-vitamin bekämpar fria radikaler och skyddar huden från miljöpåverkningar, Resultatet är synbart finare hudstruktur, en jämn, strålande och ungdomlig hy!

  • Ger finare hudstruktur och en strålande glow.
  • Ger fastare hud och slätar ut rynkorna.
  • Minskar pigmenteringar och åldersfälckar.

Innehåller: 50ml

Kallades förut: Exuviance Age Reverse Day Repair SPF30


Betyg 
2020-11-06 av Inger

Bästa dagkräm jag har använd. Ger lyster och balanserar min hud som är blandat. Ger skön bas för lätt makeup och plus att den har solskydd. Ett måste i mitt hudvårdsritual.

Betyg 
2020-07-28 av Nina

Bästa dagkrämen som jag testat! Kändes en aning fet i början men den smälter in snabbt i huden. Solskyddet är bra nu under sommaren.

Betyg 
2020-05-10 av filippa

blev positivt överraskad av denna dagkräm, känns som att rynkorna har blivit färre och min torra hud blir bra återfuktad av krämen.

Skriv din recension